Trăiește clipe magice la focul virtual al unui șemineu decorativ neașteptat de ieftin!

Trăiește clipe magice la focul virtual al unui șemineu decorativ neașteptat de ieftin șidescoperă potențialul relaxant, oferit de un șemineu decorativ inedit! Acesta reușește pe bani puțini, să reproducă cât se poate de fidel, atmosfera creată de magicul șemineu pe lemne tradițional.

În rândurile următoare, aflăm de la prietenii noștri de la PEFOC – meșteri adevărați cu peste două decenii de experiență în domeniul comercializării și montajului profesional al soluțiilor termice alternative – tot ceea ce trebuie să știm despre avantajele și beneficiile montării unui șemineu electric accesibil în locuințele noastre, indiferent dacă locuim la casă sau la bloc.

Grație versatilității sale, șemineul electric se poate monta în orice spațiu locuibil. Fie că este vorba despre o cameră de apartament la bloc sau un living generos într-o casă de vacanță, vei avea parte de momentele spectaculoase și la nevoie, de acel plus de confort termic!

Dacă te sperie responsabilitatea unui șemineu pe lemne, îngrijirea atentă și curățatul zilnic la un sau pur și simplu, îți dorești o soluție convenabilă care să se potrivească proiectului tău, șemineul electric este alternativa pe bani puțini pentru replicarea atmosferei generate de un focar pe lemne cu flacără adevărată.

Șemineele electrice de la Pefoc, nu necesită coș de fum pentru eliminarea fumului sau pentru ventilație și nici prea mult spațiu, având în vedere dimensiunile reduse. Așadar, conectează-l la o priză și lasă-te purtat într-o lume magică a confortului absolut, bucurându-te alături de familie sau de persoana iubită, de un foc generat virtual care îmbie la momente de intimitate și relaxare totală!

În funcție de nevoile pentru care te-ai hotărât să-ți achiziționezi un șemineu electric, trebuie să iei în considerare, că pe lângă aspectul vizual, există și o latură funcțională. Un șemineu electric poate asigura și plusul de confort termic. Pentru că există modele care se montează direct în perete sau care se pot încorpora în mobilier, trebuie să ții cont și de dimensiuni, forme și destinația viitoare de montaj.

Pentru că vorbeam despre confort și funcționalitate, aeroterma este cea responsabilă cu oferirea plusului de căldură necesar pentru încălzirea camerei în care a fost instalat șemineul electric. Există șeminee pentru camere mici, medii sau mari. Fiecare șemineu este dotat cu un termostat, cu care vei putea seta temperatura dorită. Iar dacă vrei și mai multă comoditate, poți opta pentru un model prevăzut cu telecomandă, astfel vei putea acționa șemineul din confortul propriei tale canapele.

Însă, cel mai important aspect atunci când alegi un șemineu ieftin electric este redarea cât mai fidelă a ambianței și focului pe care le oferă un șemineu pe lemne veritabil. Pentru a te bucura pe deplin de acest efect vizual, un șemineu electric bun, îți va oferi o senzație autentică a lemnelor ce ard în interiorul focarului. Jocul de lumini și impresia generată de trosnetul lemnelor pe foc, trebuie să pară vivid și uniform, fără întreruperi defectuoase sau imagini în contratimp.

Pe lângă șemineele electrice și tradiționale sau focarele cu design minimalist, în oferta disponibilă pe site-ul oficial www.pefoc.ro poți alege și o gamă variată de șeminee clasice, sobe rustice sau moderne și multe alte dispozitive termice pentru încălzire și decor.  În plus, fiecare comandă voluminoasă plasată on-line sau telefonic, beneficiază de transport gratuit și livrare rapidă în maximum 48 de ore de la confirmare! Simplu, rapid și confortabil pentru că: Noi facem tot, tu pui pe foc!

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...