All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 19 octombrie | 2020

Tradeville introduce noi facilități pentru investitori

Tradeville continuă să se concentreze pe adoptarea noilor tehnologii, printr-o dezvoltare fără precedent a arhitecturii IT și oferă posibilitatea clienților de a opera transferuri din și în Revolut, din 3 august.

Firma de brokeraj a simplificat deschiderea unui cont de tranzacționare: conturile sunt operate în prezent 100% online, deschiderea lor nu presupune hârtii tipărite sau birocrație, iar suma minimă inițială de alimentare a fost redusă semnificativ, de la 10.000 RON la 3.000 RON.

Ca urmare, în perioada 16 martie – 15 mai 2020, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi de tranzacționare față de aceeași perioadă a anului anterior și și-a dublat cota de piață la Bursa de Valori București.

Mai mult, Tradeville a introdus noi aplicații mobile Android și iOS cu recunoaștere facială și validarea amprentei și a oferit posibilitatea investitorilor de a subscrie online în plasamentele private de acțiuni și obligațiuni corporative pe care firma le intermediază.

- PUBLICITATE -

Clienții beneficiază de asistență telefonică și online pe toată durata programului de tranzacționare, inclusiv LiveChat integrat în platforma de tranzacționare.

De altfel, Tradeville a intermediat 40% din plasamentele private de acțiuni și obligațiuni corporative realizate în România în ultimul an și a asistat la finanțarea a 10 companii în ultimele trei semestre.

De la începutul anului, Tradeville a tranzacționat o valoare de peste 1,34 miliarde RON. În prezent, are o cotă de piață de aproape 15% și este lider de piață pe segmentul investitorilor retail și în tranzacționarea online la Bursa de Valori București.

Tradeville a luat mai multe premii

Tradeville a obținut mai multe premii pentru realizările din 2019:

  • Participantul anului pe segmentul de retail,
  • Premiul pentru inovație în industria de brokeraj,
  • Cel mai activ intermediar pe piața AeRO a BVB.

Anul 2020 este deja mai activ și mai inovator pentru firmă.

În plus, Tradeville a ocupat primul loc în topul brokerilor în luna iunie, după volumul intermediat, cu tranzacții de peste 218 milioane RON.

- PUBLICITATE -