Tradeville introduce noi facilități pentru investitori

Tradeville continuă să se concentreze pe adoptarea noilor tehnologii, printr-o dezvoltare fără precedent a arhitecturii IT și oferă posibilitatea clienților de a opera transferuri din și în Revolut, din 3 august.

Firma de brokeraj a simplificat deschiderea unui cont de tranzacționare: conturile sunt operate în prezent 100% online, deschiderea lor nu presupune hârtii tipărite sau birocrație, iar suma minimă inițială de alimentare a fost redusă semnificativ, de la 10.000 RON la 3.000 RON.

Ca urmare, în perioada 16 martie – 15 mai 2020, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi de tranzacționare față de aceeași perioadă a anului anterior și și-a dublat cota de piață la Bursa de Valori București.

Mai mult, Tradeville a introdus noi aplicații mobile Android și iOS cu recunoaștere facială și validarea amprentei și a oferit posibilitatea investitorilor de a subscrie online în plasamentele private de acțiuni și obligațiuni corporative pe care firma le intermediază.

Clienții beneficiază de asistență telefonică și online pe toată durata programului de tranzacționare, inclusiv LiveChat integrat în platforma de tranzacționare.

De altfel, Tradeville a intermediat 40% din plasamentele private de acțiuni și obligațiuni corporative realizate în România în ultimul an și a asistat la finanțarea a 10 companii în ultimele trei semestre.

De la începutul anului, Tradeville a tranzacționat o valoare de peste 1,34 miliarde RON. În prezent, are o cotă de piață de aproape 15% și este lider de piață pe segmentul investitorilor retail și în tranzacționarea online la Bursa de Valori București.

Tradeville a luat mai multe premii

Tradeville a obținut mai multe premii pentru realizările din 2019:

  • Participantul anului pe segmentul de retail,
  • Premiul pentru inovație în industria de brokeraj,
  • Cel mai activ intermediar pe piața AeRO a BVB.

Anul 2020 este deja mai activ și mai inovator pentru firmă.

În plus, Tradeville a ocupat primul loc în topul brokerilor în luna iunie, după volumul intermediat, cu tranzacții de peste 218 milioane RON.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...