Touroperatorul „Paradis – Vacanţe de Vis” investește într-un hotel din Constanța

Touroperatorul „Paradis Vacanţe de Vis” va intra pe piața hotelieră, după ce a închiriat hotelul Royal din Constanța, pe care l-a redenumit New Royal.

Hotelul New Royal este situat în municipiul Constanța, fiind poziționat pe Bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu, de City Mall și de plaja Constanța.

Hotelul a fost preluat în management de către „Paradis Vacanțe de Vis” de la Marfin Bank, pe o perioadă de 5 ani, dar cu drept de preempțiune în cazul unei eventuale achiziții. ”New Royal” are 45 de camere și 5 apartamente și în prezent trece printr-o amplă acțiune de renovare, urmând să fie redeschis în acest an, pe 21 iunie.

Cerere mare pentru litoral

Potrivit consultanților „Paradis Vacanțe de Vis”, și în acest an, cererea este foarte mare pentru Litoralul românesc, fiind deja rezervate 60% dintre locurile pentru sezonul estival. Topul stațiunilor rămâne același: lider incontestabil este Mamaia, urmată de Eforie Nord și de Venus.

Pentru sezonul estival 2019, o parte dintre rezervări sunt făcute cu vouchere emise anul trecut, deoarece valabilitatea acestora este de un an, timp în care se pot face rezervările. Un impact mare al rezervărilor se va resimți și în 2020, când mulți români vor utiliza voucherele emise în acest an.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...