TotalSoft a investit 300.000 de euro într-o nouă soluție de tip HR reporting

TotalSoft lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro.

Soluția poate fi utilizată independent de alte aplicații, putând fi conectată la orice sursă de date (excel, soluții software, diverse baze de date).

Unul dintre beneficiile principale este disponibilitatea în regim SaaS (Software As A Service), ceea ce oferă companiilor opțiunea de a plăti strict pentru serviciile utilizate.

Prin noul serviciu TotalSoft, orice companie, indiferent de tipul de activitate sau de dimensiune, poate să-și digitalizeze întregul proces de raportare și monitorizare a evoluției și performanței echipei.

Având la bază platforma Tableau, inclusă de Gartner pentru a opta oară consecutiv în categoria liderilor în soluții de Business Intelligence, soluția TotalSoft nu se va limita strict la furnizarea unor rapoarte intuitive, ci țintește funcționalități care permit analize în profunzime a unor profile și comportamente pe baza cărora se pot face predicții sau corecții de strategie. 

- publicitate -