TotalSoft a înregistrat o cifră de afaceri de 31 milioane euro în 2022

Trending

TotalSoft a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 milioane euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent. Creșterea se datorează investițiilor în produse noi și existente.

Compania a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, concentrându-se în același timp pe atragerea de noi parteneri.

TotalSoft a înregistrat creștere pe toate diviziile de business, cele mai mari creșteri fiind generate de soluțiile Charisma Financial Services, Charisma HCM și Charisma ERP. Veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.

Soluția Charisma Financial Services a înregistrat o creștere semnificativă față de anul 2021, alimentată de dezvoltarea unor noi proiecte pentru clienți externi și de implementarea unor soluții privind raportări legale.

În 2022, compania a investit într-o nouă generație de soluții Charisma ERP și Charisma HCM, care includ noi tehnologii și funcționalități, și a dezvoltat peste 200 de proiecte pentru clienții existenți.

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și are o echipă de 600 de specialiști.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: TotalSoft a investit 300.000 de euro într-o nouă soluție de tip HR reporting

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești