Tot ce trebuie să știi în calitate de utilizator dacă vrei să investești într-un telefon din seria S20 anul acesta

Cele trei telefoane ale seriei Samsung Galaxy S20 și anume Samsung Galaxy S20 varianta standard, Samsung Galaxy Plus și Samsung Galaxy S20 Ultra sunt la momentul de față unele din cele mai performant telefoane mobile disponibile pe piață. Fiecare dintre ele are un design superb precum și funcții extraordinare, ca de exemplu reverse wireless charging, care le fac să fie prima alegere a multor fani Android.

Pe de altă parte, pentru că toate sunt absolut extraordinare, este destul de dificil când vine vorba de alegerea unui singur terminal, motiv pentru care în acest articol le-am pus pe toate față în față, cu gândul de a le compara din punct de vedere al performanțelor camerei și alte detalii prin care se disting.

Seria Samsung Galaxy S20 la o primă privire

Seria Samsung Galaxy S20 a fost prezentată publicului la un eveniment din San Francisco în data de 11 Februarie 2020. 10 zile mai târziu cele trei telefoane au putut fi precomandate și din data de 6 martie au început să apară în magazine.

Din toată colecția, Samsung Galaxy S20 Ultra este și cel mai voluminos, dar și cel mai scump terminal, cu un ecran de 6.9 inch, foarte aproape ca dimensiuni de cele ale unei tablete. În același timp, el are și cea mai generoasă baterie, un acumulator de 5000 mAh precum și cele mai performante camere dintre care iese în evidență senzorul de 108 MP al camerei principale. Mai mult, cu toate că nu vedem acest lucru absolut necesar la un telefon mobil, Samsung Galaxy S20 Ultra este disponibil și într-o variantă cu 16 GB memorie RAM, mai mult decât au o mulțime de laptopuri încă în funcțiune în ziua de azi.

Samsung Galaxy S20 Plus este cel de-al doilea terminal al seriei judecat după funcțiile sale, are o baterie de 4500 mAh, un setup de trei lentile plus un senzor ToF pentru camera principală și este capabil de fotografii absolut impresionante, cu toate că în ceea ce privește rezoluția nu ajunge la performanțele lui Samsung Galaxy S20 Ultra.

Terminalul standard, și anume Samsung Galaxy S20, este cel mai ieftin dintre toate și judecat după funcțiile sale este foarte asemănător cu fratele său mai mare, Samsung Galaxy S20 Plus. Diferența dintre el și Samsung Galaxy S20 Plus este ecranul mai modest ca dimensiuni, spațiul mai mic de stocare la unele modele, bateria de “doar” 4000 mAh și absența senzorului ToF – un senzor foarte important pentru fotografia de portret. Cu toate acestea, chiar dacă nu sparge tiparele, Samsung Galaxy S20 este un telefon foarte capabil, potrivit pentru majoritatea celor care își doresc performanțe uimitoare dar nu sunt dispuși să cheltuiască o avere pe un telefon pe care oricum îl schimbă într-un an sau doi.

Merită investiția în terminalele seriei S20 de la Samsung?

Dacă vrei să-ți cumperi un nou telefon Samsung, noi considerăm că un aparat din seria S20 este o alegere inspirată. Anul acesta a fost un an provocator din multe puncte de vedere, dar tehnologia ne-a demonstrat că și în mijlocul haosului se pot întâmpla lucruri bune care să ne facă să ne aducem aminte cu plăcere de această perioadă.

Nu doar în domeniul telefoanelor mobile, ci și vis a vis de laptop-uri, console și multe alte dispozitive am avut pe ce cheltui banii în 2020 și toate achizițiile s-au transformat în investiții profitabile.

Întorcându-ne la seria S20 de la Samsung, dacă investești în oricare din modelele seriei și îl protejezi cu un set de huse Samsung Galaxy S20, huse Samsung Galaxy S20 Plus, sau huse Samsung Galaxy S20 Ultra de la Itelmobile, vei avea pentru mult timp un terminal care să-ți amintească de micile bucurii pe care ni le-a adus acest an. Poate că nu sunt cele mai remarcabile terminale la fotografia de noapte și în niciun caz cele mai ieftine telefoane mobile de pe piață, dar chiar și așa, dispozitivele seriei S20, folosite inteligent, pot ține locul nu doar altor mijloace de comunicare la distanță, ci și televizoarelor, consolelor sau calculatoarelor prin avantajele pe care le oferă.

- Publicitate -

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....

Sfaturi pentru antreprenorii din industria beauty: cum să crești succesul salonului tău?

Felicitări pentru pasiunea și curajul pe care le-ai investit în salonul tău! Într-o piață competitivă ca a industriei beauty,...