Tot ce trebuie să știi despre pergolele bioclimatice Eurotenda înainte de a investi într-un astfel de sistem de umbrire

La ora actuală pergolele sunt unul din cele mai eficiente sisteme de umbrire pentru spațiile exterioare. Ele se pot monta pe construcții cu diferite dimensiuni și spre deosebire de acoperișurile obișnuite beneficiază de marele avantaj de a se putea retracta în caseta lor atunci când nu este nevoie de ele.

În general, majoritatea celor care optează pentru pergole ca sisteme de umbrire urmăresc acoperirea eficientă a teraselor exterioare, sau a balcoanelor fără acoperiș, situate la ultimul etaj al blocurilor de apartamente. Dar la fel de bine ca în cazul unui balcon, aceste structuri speciale pot fi utilizate și pentru foișoare, standuri, tarabe și multe alte construcții unde se dorește o protecție optimă împotriva precipitațiilor de peste an, dar și împotriva razelor de soare cu acțiune nocivă atât asupra oamenilor, cât și a lucrurilor.

În cazul pergolelor bioclimatice Eurotenda, în locurile în care nu există deja o structură alcătuită din ziduri sau stâlpi, se poate ridica o structură de susținere, special creată pentru montarea unei astfel de pergole. De aceea, dacă dorești să creezi un spațiu umbrit în aer liber, ca de exemplu în mijlocul unei grădini, nu ai nevoie mai întâi de ridicarea zidurilor sau stâlpilor, ci poți transmite experților Eurotenda exact dimensiunile spațiului pe care vrei să-l umbrești și aceștia se vor ocupa și de ridicarea construcției de susținere.

Cum se fabrică pergolele bioclimatice Eurotenda astfel încât să se potrivească perfect cu orice tip de construcție?

Un alt avantaj important al pergolelor bioclimatice Eurotenda este faptul că nu au mărimi standard, ci se fabrică în funcție de dimensiunile spațiului ce urmează a fi acoperit. De aceea, pergolele bioclimatice Eurotenda sunt pergole personalizate pentru fabricarea cărora în calitate de cumpărător este necesar să comunici lungimea și lățimea spațiului pe care dorești să-l acoperi. Astfel, ai garanția că produsele finite se potrivesc întotdeauna perfect cu spațiul în care vrei să le instalezi.

Există pe piață și companii care vând pergole de mărimi standard, ce pot fi folosite pentru diferite spații ale căror dimensiuni se încadrează în anumite tipare. Dar ca aspect și funcționalitate, niciodată nu poți compara un astfel de produs cu unul făcut pe comandă.

Ce sunt mai exact pergolele bioclimatice și care este rolul lor?

Pergolele bioclimatice Eurotenda sunt niște pergole fabricate din aluminiu de înaltă calitate, care asigură în spațiul acoperit o temperatură optimă. Ele protejează cu succes împotriva razelor de soare, fără să supraîncălzească spațiul, dar și de ploi sau zăpadă, nepermițând apei să se infiltreze înăuntru.

De asemenea, atunci când se dorește un spațiu complet ferit de factorii exteriori, împreună cu pergolele Eurotenda se pot folosi și rulouri transparente fabricate din PVC, de aceeași companie, care asigură o protecție optimă și din lateral și la fel ca pergolele se pot retracta în casetele lor atunci când nu este nevoie de ele.

În ce zone ale țării pot fi instalate pergolele bioclimatice Eurotenda?

Pergolele bioclimatice Eurotenda se pot comanda și instala în orice zonă din România. Dacă vrei să beneficiezi de un astfel de produs, trebuie să măsori așa cum am menționat și în rândurile de mai sus dimensiunile spațiului ce urmează a fi acoperit, să transmiți datele obținute experților Eurotenda și pe baza informațiilor furnizate ți se va calcula o cotație de preț. Astfel, poți fi sigur că vei fi taxat doar pentru ceea ce ți se oferă și nimic în plus.

Fiecare zonă de pe teritoriul României este diferită din punct de vedere climatic. Există oarecare diferențe între temperaturile de peste an din zonele de câmpie și cele de deal sau de munte, precum și în cantitatea de precipitații. Dar pergolele bioclimatice Eurotenda se potrivesc oriunde.

În concluzie, de ce să investești într-o pergolă bioclimatică Eurotenda?

Dacă ai nevoie de un sistem de acoperire, pergolele bioclimatice Eurotenda sunt cea mai potrivită soluție pentru că:

  • sunt niște produse fabricate din materiale de cea mai bună calitate;
  • au o rezistență ridicată la factorii de mediu și nu se deteriorează în timp;
  • se potrivesc perfect cu orice spațiu deoarece sunt create după dimensiunile sale;
  • pot fi comandate, montate și apoi folosite în orice zonă a țării, indiferent de climă;
  • sunt foarte convenabile din punct de vedere al prețului deoarece plătești doar pentru ceea ce primești!
- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...