Topul celor mai cumpărate plante decorative din magazinele Hornbach

Când vine vorba de crearea unui ambient plăcut în locuință, românii aleg tot mai mult amplasarea plantelor decorative în zonele-cheie, potrivit Hornbach.

„Plantele decorative reprezintă un aspect ce capătă o importanță tot mai mare în amenajarea locuințelor deoarece creează accente de culoare și pot contribui, în același timp, la starea de sănatate a familiei”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach.

Potrivit afirmațiilor sale, când vine vorba de alegerile pe care le fac românii atunci când iau decizia de a achiziționa plante de interior, cele de sezon sunt întotdeauna în topul preferințelor, fiind apoi urmate de cele decorative prin frunze.

Astfel, în medie, românii alocă un buget de circa 40 de lei pentru o plantă decorativă de sezon, în timp ce plantele de talie mare ajung la un cost de aproximativ 150 de lei. Raportat la criteriile de alegere ale acestora, pe primul loc se află gradul de ușurință în îngrijire și culoarea florilor.

„Segmentul orhideelor este unul foarte apreciat de români datorită sortimentului foarte larg de tipuri, spectaculozității florilor, duratei mare de inflorescență, mai ales iarna, și ușurinței în îngrijire”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Reprezentantul companiei a mai afirmat că, în ultimii 2 ani, s-a putut observa o creștere cu 20% a vânzărilor de plante de interior.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...