All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 16 ianuarie | 2021
-2.7 C
București

Topul Caselor de Pariuri Online cu licența în România

Cea mai simpla metoda de a gasi operatori de pariuri online cu oferte foarte bune, bonusuri usor de accesat si site-uri placute si facil de folosit este sa consulti unul dintre topurile realizate pe acest subiect. Nume precum Superbet, Unibet, Betano, NetBet, Admiral sau 888Sport te orienteaza rapid catre tipul de website care iti poate oferi cele mai bune sanse de castig.

Superbet – in Romania din 2009

Cunoscut ca unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri sportive in Europa Centrala si de Est si prezent in Romania din 2009, Superbet iti pune in prezent la dispozitie o oferta variata din Sport, Casino si Loto.

Ofera acces la inreistrare, la un bonus de pana la 500RON, valabil pentru primele trei depuneri, permite realizarea de plati si incasari cash, prin reteaua de agentii fizice, si se numara printre casele de pariuri care includ Chat Live intre optiunile de comunicare cu serviciul clienti.

Betano – cel mai potrivit site pentru incepatori

Apreciat pentru sectiunea sa de streaming live care include, suplimentar, si un chat ce permite comunicarea directa intre pariori, Betano se numara printre putinele case de pariuri care pun accent pe dezvoltarea talentelor utilizatorilor sai. Include Bet Mentor, un soft care te ajuta sa alegi mai usor partidele si cotele potrivite, si tutoriale extensive despre strategii de pariere.

Pune la dispozitie aplicatie pentru iOs si Android si un bonus de inregistrare de pana la 500RON, cu un termen de rulaj de nu mai putin de 90 de zile, cea mai mare perioada pe care o vei gasi in prezent in ofertele operatorilor.

Admiral – un sir neintrerupt de bonusuri

Daca te gandesti sa pariezi cu Admiral, te vei bucura sa afli ca se numara printre operatorii care au pregatit mai mult de un singur bonus pentru utilizatorii noi. Cu Admiral primesti bonus pentru:

  • confirmarea adresei de email
  • verificarea identitatii prin uploadarea documentelor solicitate
  • prima depunere – si rotiri gratuite si multiplicare de depozit.

Ai deci deja trei sanse de castig inainte de a te fi familiarizat prea bine cu site-ul.

Oferta este una variata si bogata, atat la categoria sporturi, cat si la cea de jocuri de cazinou, unde Novomatic, provider de renume in industria jocurilor de noroc, pune la dispozitie cea mai mare parte dintre titluri.

Betfair – singurul furnizor de betting exchange in Romania

Bonusul de pana la 1000RON disponibil pentru utilizatorii noi care prefera jocurile de cazinou paleste in fata optiunii de betting exchange pe care Betfair o ofera in Romania, ca unic furnizor. Pentru cei care nu doresc sa se avante intr-o zona mai putin familiara, Betfair pune la dispozitie, in sectiunea de cote fixe optiunea Price Rush care permite folosirea cotelor din zona de exchange pentru pariurile cu cota fixa.

Unibet – pentru pasionatii de Bingo si Poker

Unibet este momentan singurul operator de pariuri online, autorizat sa ofere camera de Bingo, deci daca esti un pasionat al acestui joc, este un site pe care merita sa il iei in considerare. Nu se lasa mai prejos nici in cazul pokerului, avand una dintre cele patru camere de poker active in prezent in mediul online romanesc.

Oferta sa este completata de o sectiune de cazinou cu peste 400 de sloturi, peste 20 de ani de experienta in domeniu si aplicatii mobile dezvoltate pentru principalele sectiuni ale site-ului.

888Sports – calea catre turnee de poker cu castiguri interesante

Brandul 888Sport este cunoscut pentru camera sa de poker, cu o multitudine de jocuri incluse in oferta si turnee cu premii atragatoare. Nici sectiunea de pariuri sportive nu se lasa mai prejos, avand potentialul de a aduce un bonus de pana la 10000RON celor care pot nimeri 8 prognosticuri corecte. Este un site care impresioneaza prin design si functionalitate, o oferta generoasa atat la pariuri sportive, cat si in sectiunea de cazinou, plus o lista bogata de modalitati de plata cu optiuni precum Trustly and Apple Pay.

Fortuna – peste 230.000 de partide live pe an

Pentru ca streamingul live nu este o optiune atat de des pusa la dispozitie de operatorii de pariuri online, Fortuna marcheaza mai multe bile albe cu acest aspect. Un alt avantaj, pe care il obtine pe segmentul pariorilor care nu agreeaza interactiunile cu banca, este si reteaua de peste 600 de agentii stradale care ofera si alternativa de plata cash.

Vorbim asadar despre o casa de pariuri cu istorie in zona offline si un site bine conceput, care pune la dispozitie o oferta bogata de pariuri sportive si jocuri de cazinou.

- PUBLICITATE -