Topshop Topman București Mall va fi inaugurat în 15 martie

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN se deschide pe 15 martie 2019, ora 10:00, în București Mall. Brandurile britanice vor beneficia de un spațiu de 1.000 de metri pătrați, cu un concept unic de design de magazin în premieră mondială.

Voici La Mode Group este deținătorul francizei și cel care se va ocupa de extinderea brandului britanic în România.

„Sperăm ca sosirea acestor branduri în România pe 15 martie, în București Mall, să fie primită cu entuziasm de către comunitatea iubitorilor de fashion. Suntem încântați să pornim în această călătorie și să avem privilegiul de a expune acest concept nou în România, o țară a căror consumatori sunt extrem de fashionable. Avem pregătit un plan pe cinci ani și putem confirma deja că vom mai deschide încă trei magazine în următorul an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Brandul care vinde la nivel global o pereche de jeans la fiecare 10 secunde va dedica 70% din spațiul comercial colecțiilor TOPSHOP de haine și accesorii din liniile mainline, Boutique și denim, în timp ce 30% din suprafață va fi ocupată de colecțiile TOPMAN mainline, denim și formal outwear.

„Căutăm în permanență să îmbunătățim și să inovăm experiența de shopping pentru clienții noștri, atât în mediul online, cât și în offline, și suntem extrem de încântați că noul nostru concept de design de magazin marchează expansiunea noastră în România. Această inaugurare anunță începutul unui parteneriat de succes alături de Voici La Mode“, a declarat Paul Price, CEO, Topshop Topman.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...