Topband Smart Europe a închiriat un spațiu de producție de 11.000 mp la Timișoara

Topband Smart Europe a închiriat un spațiu de producție de 11.000 mp în cadrul CTPark Timișoara. Fabrica a intrat în faza de producție la scară largă în prima jumătate a anului 2023.

În prezent, fabrica Topband Europe Timișoara a încheiat intenții de cooperare cu zece clienți internaționali din industriile de electrocasnice și echipamente electrice.

CITEȘTE ȘI: Timișoara testează noul tramvai produs de consorțiul Bozankaya-Sileo

Investiția totală în această fabrică va ajunge la aproximativ 30 de milioane de dolari în viitor. Compania a intrat pe piața românească în 2021 și a ales CTPark Timișoara ca hub strategic de producție.

CTP deține depozite de clasă A cu o suprafață totală de aproximativ 2,6 milioane de metri pătrați în mai multe orașe din România, inclusiv Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...