Top 7 cărți pe care trebuie să le citești în 2020

Pentru un cititor pasionat, recomandările de lectură sunt mereu binevenite, mai ales când este vorba despre cele mai recente bestselleruri. Dacă încă nu ți-ai făcut lista cu volume pe care trebuie neapărat să le parcurgi, îți venim în ajutor cu o selecție interesantă de cărți ce merită citite. Savurează-le seara, înainte de culcare, în drum spre birou sau în vacanță!

Iată șapte cărți excelente pe care să le citești în 2020:

1. „Aripi de brumă” – Sylvia Day

„Aripi de brumă” este bestseller internațional în 28 de țări, cu nu mai puțin de 13 milioane de copii vândute la nivel global.

Este o carte plină de trăiri și de emoții intense, de întâmplări captivante și de personaje savuroase. O vei adora de la primul capitol!

2. „Cine l-a ucis pe Palomino Molero?” – Mario Vargas Llosa

Dacă adori cărțile polițiste, acest volum te va ține în suspans de la început și până la final. Este vorba despre o crimă cutremurătoare împotriva unui tânăr dintr-o echipă de aviație, care îngrozește până și polițistul care se ocupă de caz.

Concluziile amare sunt mai ușor de digerat datorită umorului specific al autorului, iar acțiunea te va face să îți dorești să citești întreg volumul pe nerăsuflate!

3. „Arta subtilă a disperării. O carte despre speranță” – Mark Manson

Dacă ai citit primul volum al autorului american, intitulat „Arta subtilă a nepăsării”, este timpul să savurezi din scoarță în scoarță și această carte. Deși face parte din categoria self help, publicația lui Mark Manson tratează viața cu mult pragmatism și cinism cât cuprinde.

Volumul îți va oferi o nouă perspectivă despre speranță, scopul fiecăruia în viață și cea mai eficientă abordare pentru un trai sănătos și fericit. Este un adaos excelent în biblioteca ta.

4. „Viața secretă a scriitorilor” – Guillaume Musso

Dacă vrei să savurezi o carte interesantă, un thriller foarte bine scris, cu cuvinte alese, acest volum este alegerea ideală. Este un volum captivant, cu un final neașteptat și de o inteligență fabuloasă!

Guillaume Musso expune viața secretă a scriitorului Nathan Fawles. Acesta anunță în mod public că se retrage pe o insulă departe de civilizație. O jurnalistă încearcă să ajungă la el, însă întâmplările ciudate nu întârzie să apară.

5. „Rămas-bun pentru acum” – Catherine Ryan Hyde

Autoarea bestsellerului „Dă mai departe” revine cu un volum la fel de interesant. Volumul de față spune o poveste despre familie, cu personaje complexe, pe care le vei îndrăgi și de care te vei atașa ca de propriile tale rude.

Este o carte despre speranță și încredere, chiar și în vremuri tulburi, în care obstacolele par a nu se termina niciodată.

6. „Azi va fi altfel” – Maria Semple

Eleanor are o viață haotică, însă își propune să schimbe radical acest lucru. Aceasta este premisa de la care pleacă romanul comic al Mariei Semple.

Deși lucrurile par a se îndrepta într-o direcție bună pentru protagonistă, ea întâmpină tot felul de piedici și situații complicate, cărora este nevoită să le facă față cum știe mai bine. Povestea lui Eleanor te va captiva și te va face să termini cartea în maximum câteva zile!

7. „Primăvara în Toscana” – Santa Montefiore

În romanul Santei Montefiore vei găsi întâmplări palpitante, câteva secrete, un castel și multă iubire. Gracie Burton pleacă într-o călătorie în Toscana alături de fiica și nepoata sa, chiar dacă cele trei nu sunt în cele mai bune relații. Ulterior, secretele de familie ies la suprafață, iar situația se complică destul de tare. Citește volumul pentru a afla deznodământul!

Adaugă aceste cărți pe lista ta cu lecturi obligatorii, iar 2020 va fi un an plin de inspirație!

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...