Top 6 idei de cadouri pentru ziua managerului

Ziua șefului este deadline-ul pentru un task pe care subalternii și-l asumă an de an din proprie inițiativă și pe care se străduiesc să îl rezolve cât mai bine, astfel încât sărbătoritul să fie foarte mulțumit.

Task-ul constă în găsirea unei idei inspirate de cadou, iar în multe situații îi pune pe angajați în dificultate, întrucât nimeni nu întrezărește o soluție. Degeaba se fac brainstorming-uri, se discută intens și după program, pentru că toată lumea pare în pană de idei și inspirație.

Pentru astfel de situații, ne-am gândit să vă oferim suport, așa că vă prezentăm în cele de urmează câteva idei de cadouri potrivite pentru un manager.

Accesorii vestimentare de lux

Dacă șeful se îmbracă zilnic „la patru ace”, fie prin natura job-ului, fie că acesta este stilul său preferat, în mod sigur că un astfel de cadoul  îl va încânta.

Poate fi vorba de niște butoni de cămașă, o cravată, o curea din piele și orice alte accesorii care s-ar potrivi la ținuta sa office.

Materialele trebuie să fie de cea mai bună calitate iar accesoriul respectiv realizat cu finețe și mult bun gust, având grijă să fie și pe gustul sărbătoritului.

Băuturi fine

Băuturile sunt cadouri ideale pentru bărbați în diferite împrejurări, iar aniversarea zilei de naștere este un astfel de prilej. În astfel de ocazii se oferă o băutură rafinată, ținând cont și de preferințele sărbătoritului.

Dacă șeful preferă băuturile tari, puteți comanda din timp o sticlă de vinars la prețuri avantajoase, pentru a i-o oferi cadou de ziua sa.

De asemenea, dacă aceste preferă băuturile mai slabe, un vin de colecție este cadoul potrivit pentru o astfel de ocazie.

O geantă elegantă

Pentru managerii cărora nu le place să stea în birou și sunt într-o continuă alergătură o geantă elegantă din piele este un cadou cum nu se poate mai potrivit.

Designul va fi ales în funcție de gusturile acestuia, însă geanta trebuie să fie suficient de încăpătoare și ușor de transportat.

Pentru șefii care adoptă ținute mai casual, geanta clasică poate fi înlocuită cu o geantă pentru laptop sau chiar un rucsac practic.

Decorațiuni pentru birou

Avem o idee și pentru șefii care lucrează preponderent din birou, în cazul cărora e potrivit un obiect decorativ care să înfrumusețeze spațiul de lucru.

Un tablou cu semnătura unui pictor celebru sau o statuetă cu valoare artistică sunt cadouri care vor fi oricând apreciate. 

De asemenea puteți opta pentru obiecte decorative care au și un rol practic, precum un ceas de perete, o pendulă sau o lampă de birou cu un design deosebit.

Cadouri legate de hobby-ul său

Dacă managerul are un hobby pe care l-a împărtășit tuturor, lucrurile se simplifică, pentru că un cadou legat de pasiunea sa îi va face cea mai mare plăcere.

De exemplu, dacă este un pescar împătimit îi puteți cumpăra o undiță performantă sau o trusă de scule de pescuit, în timp ce uneltele de grădinărit sunt potrivite pentru șefii care își îngrijesc cu pasiune curtea și grădina. Lista de hobby-uri poate continua, iar în fiecare situație, ideile sunt mai ușor de găsit.  

Cadouri personalizate

Dacă vă numărați printre norocoșii care au un șef „de gașcă”, de bună seamă că acesta va aprecia un cadou mai puțin convențional.

Managerii din această categorie sunt mult mai apropiați de angajați, glumesc cu ei și ies împreună cu aceștia la o bere sau o pizza, așa că mult mai potrivit ar fi un cadou personalizat, cât mai haios.

Nu vă rezumați la lucruri banale, ci încercați să fiți originali găsind o idee cu care să-l surprindeți și să-l amuzați.

Sperăm că am reușit să vă fim de ajutor în rezolvarea task-ului special din fiecare an și că șeful ca fi încântat de cadoul pe care îl va primi.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...