Tombolă în Militari Residence

Militari Residence organizează o tombolă cu premii constând în 3 autoturisme Dacia Logan. Concursul se desfășoară până la data de 30 aprilie 2016 și se adresează atât celor care cumpără o locuință în complex, cât și celor care recomandă ansamblul altor persoane.

Dacă vrei să participi la tombolă intră pe site-ul dezvoltatorului și verifică ofertele disponibile pentru garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere de vânzare, apoi programează o vizionare.

Dacă te-ai decis și ai cumpărat, după semnarea contractului de vânzare-cumpărare, ești înscris automat la tombolă. Mai mult, recomandă complexul unui alt client și, după semnarea contractului de vânzare-cumpărare, primești comision de 1% din valoarea tranzacției și ești înscris încă o dată la tombolă.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...