Tokinomo premiat la Retail Business Technology Expo

Tokinomo, start-up românesc care dezvoltă soluții de retail advertising, a câștigat premiul cel mare pentru inovație în cadrul Retail Business Technology Expo, cel mai mare târg de retail din Europa, fiind singura companie din România premiată până în prezent la acest eveniment.

Real Reality – un nou concept de promovare offline

Tokinomo este un dispozitiv inovativ de promovare a produselor în magazin, care folosește senzori, mișcare, sunet și lumină pentru a da viață produselor fizice la raft. Tehnologia aduce astfel pe piață un nou concept, Real Reality, consumatorii având ocazia de a interacționa cu produsul real și nu în varianta virtuală (Virtual Reality) sau augmentată (Augmented Reality).

Dispozitivul Tokinomo a fost folosit în campanii in-store de către branduri de top din FMCG, dovedindu-și eficiența prin creșterea vânzărilor pe durata campaniilor cu până la 550%. În urma unei campanii realizate în august 2017, s-a dovedit că 40% dintre cumpărători și-au amintit numele brandului în afara magazinului. Astfel, tehnologia vine în întâmpinarea nevoilor de promovare a brandurilor și a retailerilor, mizând pe interacțiunea cu consumatorul.

‚‚Acest premiu reprezintă o mare bucurie și este o rasplată pentru toate eforturile și greutățile cu care se confruntă orice start-up. Faptul că am fost desemnați drept cea mai inovativă soluție de retail la cel mai important târg de profil din Europa reprezintă o mândrie atât pentru noi, cât posibil și pentru România. Am dovedit că prin muncă și inteligență, o echipă mică cu buget redus poate concura cu companii uriașe care au în spate investiții de milioane de euro. Go Tokinomo!’’, a declarat Ionuț Vlad, fondator Tokinomo.

Retail Business Technology Expo – cel mai important târg de retail din Europa

Târgul Retail Business Technology Expo se organizează anual în Londra și premiază cea mai inovativă soluție de retail din categorii precum payment, data, logistic, merchandising, marketing etc. Anul acesta, ediția a avut loc la Olympia London, în perioada 2-3 mai 2018, premiile fiind acordate în prima zi a evenimentului, în cadrul unei festivități.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...