TOKEN lansează prima casă de marcat self-service destinată benzinăriilor din România

Noul aparat a fost testat cu succes la 12.000 de benzinării din Turcia pe parcursul unui singur an

Token, principalul furnizor de soluții de plăți digitale din Turcia, lansează în România terminalul de plăți neasistate Beko-RO1000, prima casă de marcat integrată destinată benzinăriilor.

Dispozitivul încorporează tehnologia Android 9 și permite plăți contactless neasistate, direct la pompă, integrarea cu carduri de flotă, precum și cu 32 de protocoale diferite de pompare.

Noul terminal de plăți outdoor (OPT) este un dispozitiv inovator all-in-one, conceput pentru a facilita plățile în regim self-service nesupravegheate sau automate.

CITEȘTE ȘI: MOL România extinde reţeaua de benzinării

Acesta are un design intuitiv și prietenos pentru utilizator, acceptă diverse metode de plată (card bancar, cip, contactless, prin Google Pay și Apple Pay) și emite bonul fiscal și chitanța de card aferente tranzacției.

Compania este prezentă în piața locală de la începutul anului 2023 și a investit, până în prezent, aproximativ 7 milioane de euro. România este prima subsidiară TOKEN din afara Turciei.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...