Todor Kesimov este noul Country Manager al Takeda România

Trending

Începând cu 1 ianuarie 2023, compania bio-farmaceutică Takeda România l-a numit în funcția de Country Manager pe Todor Kesimov, care activează în cadrul companiei încă din 2012.

Todor Kesimov și-a început activitatea în cadrul Takeda în calitate de Business Controller România și Bulgaria și a mai ocupat funcția de Director Financiar în regiunea Balcanilor.

Până recent, a îndeplinit rolul de Country Manager interimar pentru România în timp ce coordona și activitatea din Bulgaria.

Todor Kesimov este membru al consiliului de administrație al Asociației Bulgare a Producătorilor de Produse Farmaceutice bazate pe Cercetare (ARPharM) și al Asociației de Afaceri Japonezo-Bulgare (JBBA).

Noul Country Manager Takeda vorbește fluent, pe lângă bulgară, engleză și rusă și deține o diplomă de BA (Hons) în Studii Internaționale de Afaceri și Management obținută la Regent’s Business School, Londra.

CITEȘTE ȘI: Alessandro Zanelli, numit Market Head al Nestle în regiune, inclusiv România

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești