Toată gama de vehicule de construcții într-un singur loc

Calitatea vehiculelor FORD, un nume bine cunoscut, a determinat cel mai mare succes de piaţă din România.

Cu peste 50 de ani de experienţă în producerea de camioane, producător al motoarelor Ford Ecotorq, FORD Trucks continuă să demonstreze că poate oferi cele mai reduse costuri de operare, un consum eficient de combustibil și nu în ultimul rând garantarea unei profitabilităţi pentru fiecare camion din flotă, menținându-și poziția de lider în segmentul de vehicule pentru construcții și vehicule municipale.

Ce anume determină ca toată toată gama de camioane Ford Trucks să fie un jucător redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România?

Inovații tehnologice și ergonomice ies în evidență în cazul tuturor modelelor. În primul rând este vorba de consumul redus de combustibil, datorită puternicului motor Ford Ecotorq.

În al doilea rând, vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Este o soluție profesională de monitorizare, care permite proprietarului să aibă la îndemână toate informațiile tehnice și operationale legate de vehicul.

Mai exact: kilometraj, consum, poziție, eficiență, stil de condus. Mai mult, această soluție funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent.

Datorită consumului redus de carburant, costurilor mici de întreținere, intervalelor mari de revizie și nu în ultimul rând, costului redus de achiziție, fiecare kilometru parcurs poate fi mai profitabil cu Ford Trucks.

Gama completă Ford Truck include: camioane de transport internațional, transport regional, camioane de construcții (autobasculante, autobetoniere, pompe de beton), camioane specializate (vehicule municipale).

Ford Trucks beneficiază de parteneriate aâat la nivel național cât și la nivel internațional, iar gama de servicii financiare oferite asigură soluții variate, perfect adaptate pieței din România.

Soluțiile de finanțare oferite constau în servicii financiare pentru achiziția de camioane prin intermediul partenerilor de încredere din domeniul financiar. Acestea sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui client, oferind pe lanăa flexibilitate și predictibilitatea atât de importantă în domeniul afacerilor.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...