Tknos ajută gratuit imm-urile în implementarea procedurilor de telemuncă

Startup-up IT Tknos vine în sprijinul companiilor mici și mijlocii din România care au nevoie de acces rapid la un mediu de lucru de la distanță pentru angajați în contextul epidemiei de coronavirus, oferind consultanță gratuită pentru stabilirea sistemului și procedurilor aferente.

În acest fel, startup-ul susține antreprenorii români și companiile mici și mijlocii să se adapteze rapid la contextul epidemiologic cu coronavirus și la măsurile care se impun ca urmare a recomandărilor existente și viitoare ale autorităților.

Tknos va acorda în următoarea perioadă sprijin gratuit companiilor mici și mijlocii care vor solicita expertiza specialiștilor startup-ului, prin dezvoltarea planului de asigurare a continuităţii afacerii și a politici de muncă la distanță susținute de soluții informatice adecvate fiecărei companii.

Tknos va analiza rapid modul de lucru actual și va dezvolta planul de migrare imediată către noua politică de telemuncă, propunând variante de soluții rapide și eficiente, iar dacă se va considera necesar, va asigura inclusiv instruirea de la distanță a unei echipe cheie din cadrul companiilor în vederea implementării facile a sistemelor necesare.

Soluţiile propuse se vor concentra fie pe tehnologii puse la dispoziţie gratuit de către marii producători, fie pe soluţii de tip „open source”, acolo unde este absolut necesar, astfel încât costurile  să fie minime pentru companii într-un moment în care au nevoie să creeze rapid un mediu de lucru sigur si eficient, adaptat contextului actual.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...