Țiriac Tower atinge un grad de ocupare de 75% în avans dării în folosință

Proiectul de birouri premium Țiriac Tower a atins un grad de ocupare de 75%, în avans dării în folosință.

Amplasat în zona Piața Victoriei, Țiriac Tower are 16.472 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuse pe 12 etaje si parter.

Noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, dușuri și vestiare, stații de alimentare pentru mașinile electrice.

În clădire au închiriat spații SWEAT, care dezvoltă la parter un nou concept premium de sală de fitness și wellness și Novo Nordisk Farma va ocupa unul dintre etajele superioare.

Allianz-Țiriac va fi locatarul a trei dintre etajele clădirii, inclusiv al ultimului etaj – nivelul 12. În plus, parterul Țiriac Tower va găzdui un concept store Allianz-Țirac, dedicat publicului.

Țiriac Tower a fost ales ca spațiu pentru noile birouri și de sucursala locală a Colonnade Insurance, jucător din același segment al asigurărilor.

Forty Management, dezvoltator de locații rezidențiale și centre comerciale și Cushman & Wakefield Echinox, au închiriat de asemenea spații în turn.

Țiriac Tower a atras și clienți din industria IT & software, găzduind R Systems. Lista clienților care urmează să preia spațiul în utilizare este completată de agenția United Media Services.

- Publicitate -

Ultimele

O companie românească vrea să aducă 12.500 de tanzanieni pe piața muncii din România

Pe o piață a muncii cu un deficit de peste 100.000 de persoane în 2023, Citadela SRBC Group își...