TIMON: Se schimbă polii de dezvoltare imobiliară

Ediția 30 a TIMON aduce o serie de noutăți și oferte promoționale pentru toți cei interesați de cumpărarea unei locuințe.

Prețurile pornesc de la 17 mii de euro, iar dezvoltatorii oferă pe perioada derulării târgului reduceri speciale la achiziție, de până la 15%, dar și nenumărate cadouri, tombole și cele mai spectaculoase oferte  din ultimii șase ani.  În total oferta târgului se concentrează în 303 proiecte imobiliare, care reprezintă cea mai mare parte a proiectelor rezidențiale disponibile pe piață la momentul actual.

Mediul economic prielnic schimbă perspectiva de investiții a dezvoltatorilor de clădiri de birouri, care aleg acum să construiască ansambluri rezidențiale 

Cererea de locuințe noi în creștere de pe piața imobiliară a dus la repoziționarea afacerilor unor dezvoltatori importanți din mediul economic. Sunt investitori care de mai bine de un deceniu construiesc clădiri de birouri în București, insă au decis că acum este momentul cel mai bun pentru a face un pas înainte și de a investi în construcția de ansambluri rezidențiale.

Italienii de la Nusco Imobiliaria au pus pariu pe construcția de locuințe, deși pană de curând au construit birouri

Grupul italian Nusco Imobiliaria are în prezent în dezvoltare două proiecte imobiliare rezidențiale, acesta fiind cel mai nou pariu al companiei care mai deține afaceri în zona imobiliară, insă pe segmentul de birouri, dar și în industria de producție de uși și ferestre.

“Ne aflăm într-un moment bun al pieței imobiliare în care apetitul clienților este din ce în ce mai mare spre achizițiile de locuințe noi iar fondurile companiei trebuie utilizate pentru a investi și dezvoltă proiecte care aduc valoare adăugată și profit” 

Michele Nusco, CEO și unul dintre acționarii grupului italian Nusco

Cel mai nou proiect  dezvoltat de Nusco Imobilaria este Citta Residential Park, situat în apropierea Pieței Delfinului, pe șoseaua Pantelimon nr. 266, sector 2. Zona este în plină expansiune și modernizare. Complexul este format din 4 blocuri cu un total de 380 apartamente, construit în două etape. Prima etapă va fi gata în aprilie 2017, iar ansamblul dispune de apartamente cu 2 sau 3 camere. De asemenea, grupul italian NUSCO a finalizat în iunie 2016 un proiect nou-Premio Exclusive City Center Apartments, amplasat în zona central a Capitalei. În numai patru luni, jumătate dintre apartamente au fost deja vândute, iar pană la finalul anului se asteaptă că proiectul să fie vândut integral.

Nordul Capitalei, paradisul investițiilor de zeci de milioane de euro în ansambluri rezidențiale

Zona de Nord a Capitalei este un punct de interes maxim pentru dezvoltatori. Acest lucru este confirmat de investițiile masive care se fac în această perioadă pentru construcția de locuințe noi. Cel mai nou proiect este „New Point”, dezvoltat de cei de la City Point, cu o investiție de 25 de milioane de euro pentru construcția a 6 blocuri, care vor totaliza 408 apartamente. Acestea vor fi construite pe șoseaua Pipera, vis a vis de pădurea Băneasa. Blocurile vor avea regim de inăltime P+9, iar cel mai ieftin apartament va costă 49.000 euro + TVA – studio dublu, cel mai scump fiind un apartament cu 2 camere situat la ultimul etaj, cu terasă foarte mare – 119.000 euro + TVA.

Orientarea către calitate-servicii pentru investitori și cumpărători

Prima zi a Târgului Imobiliar Național debutează și cu lansări inedite: pe lângă proiectele imobiliare tot mai îndrăznețe, compania Imobiliară Imoteca lansează pe piață 2 servicii inedite. Primul, destinat ivestitorilor, iar al doilea, clienților care doresc să își achiziționeze un apartament în altă țara față de cea de provinienţă. De asemenea, OLX.ro vine pentru prima dată la un târg imobiliar, cu informații despre vânzările online și situația chiriilor din România.

 „În ciudă faptului că majoritatea segmentelor pieței este suprasaturat, tIMOn a adus mereu noutăți inedite și nu se abate de la tradiție nici la această ediție. Se observă tot mai mult orientarea companiilor imobiliare către serviciile pentru clienți și ivestitori și, prin urmare, orientarea către creșterea calității pieței imobiliare și a deciziilor de achiziție”, Vlad Vlasceanu, director timon.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...