THR estimează un grad de ocupare de 70% al spațiilor proprii pentru vara 2022

Transilvania Investments, acționarul principal la Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA (EFO), estimează un grad de ocupare de 70% pentru vara 2022.

Stațiunea Saturn rămâne principala locație a companiei care operează peste 2.000 de camere în hoteluri aflate în administrarea THR sau închiriate. Aici, 99% dintre clienți sunt turiști români, cu o medie de vârstă de 33 de ani, ce optează în principal pentru hoteluri poziționate pe plajă.

Pentru prima lună a sezonului, media unui sejur a fost de 3-4 zile, dar aceasta se va dubla, potrivit prognozelor, în luna august.

Începând din acest an, în hotelurile  Cleopatra și Narcis au fost introduse servicii tip all inclusive, în urma cererii tot mai crescute din partea turiștilor.

Compania a investit, în ultimul an, peste 1 milion euro în hotelurile pe care le administrează direct pe litoral, pentru a le aduce mai aproape de standardele dorite de clienți.

Vraja Mării din Eforie Nord este locația ce a trecut prin cele mai importante lucrări de renovare și chiar dacă rămâne clasificată, pentru moment, la 2 stele, condițiile de aici au fost mult îmbunătățite.

Transilvania Investments operează peste 5.000 de locuri de cazare prin intermediul THR.

CITEȘTE ȘI: Hotelul Moxy Bucharest Old Town, grad de ocupare de 50% în acest an

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...