Theta Furniture & More a încheiat contracte de 4 milioane euro în 2021

Anul 2021 a avut început promițător pentru Theta Furniture & More, cu contracte semnate în valoare de peste 4 milioane euro în perioada ianuarie-martie.

Acestea au o valoare dublă față de aceeași perioadă din 2020.

Compania este singurul integrator local de soluții de design și amenajare interioară care deține o fabrică proprie de producție, în proximitatea Bucureștiului.

Fabrica are în prezent o capacitate de 5.000 mp, iar compania intenționează extinderea acesteia în viitorul apropiat.

Theta Furniture & More utilizează tehnologii de ultimă genera­ție în realizarea de mobilier personalizat, tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat și altele.

Compania colaborează cu arhitecți importanți în domeniu și deține parteneriate exclusive cu producători de renume de materiale și produse de mobilier standard.

Theta Furniture & More este formată dintr-un numar de peste 100 angajați și colaboratori externi, iar până la final de 2021 intenționează să recruteze cel puțin 12 noi angajați.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...