TheOutfit.ro atrage 300.000 de euro de la un grup de investitori

TheOutfit.ro, startup-ul fondat de Horia Stupu, Șerban Buliga și Ciprian Dudulea a ridicat o rundă de finanțare de tip pre-seed în valoare de 300.000 euro de la un grup de investitori.

Platforma livrează clientelor cele mai potrivite haine pentru corpul și stilul lor, combinând algoritmii cu know-how-ul stiliștilor vestimentari.

Lansarea oficială a fost la jumătatea lunii martie 2021, iar pâna în prezent a primit peste 1.000 de comenzi.

Investiția va fi folosită pentru a accelera dezvoltarea sistemelor de recomandare și pentru a construi echipa.

Cum funcționează TheOutfit.ro

O clientă completează un profil online, răspunzând la câteva întrebări despre corpul, stilul și bugetul preferat. Primește ulterior un set format din 5 articole vestimentare alese de unul dintre stiliștii platformei.

Clienta are trei zile să probeze hainele, plătește doar ce păstrează, iar pe restul le returnează gratuit.

Înainte de plată, va trece printr-un proces de feedback pentru fiecare item probat, pentru ca algoritmii și stiliștii să poată învăța și recomanda produse mai potrivite în viitor.

The Outfit își propune să livreze peste 10.000 de comenzi anul acesta, urmând ca la finalul anului să pregătească o nouă rundă de finanțare.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...