The Public Advisors, noua agenție de comunicare corporate a Bergenbier

În urma unui proces de selecție inițiat la începutul acestui an, The Public Advisors a fost aleasă agenția de comunicare corporate a Bergenbier.

Agenția va realiza și implementa strategia de comunicare și organiza evenimente adaptate situației actuale, care să ducă mesajele companiei către categoriile de publicuri interesate.  

Strategia de comunicare corporate va implica crearea și promovarea imaginii Bergenbier, consolidarea percepției companiei în piață, implicarea în proiecte de responsabilitate socială si dezvoltarea prezenței in mediul online.

Portofoliul Bergenbier S.A. cuprinde mărcile locale Bergenbier şi Noroc precum şi mărcile internaţionale produse local Staropramen Lager și Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu.

Alături de acestea, compania importă și distribuie în exclusivitate Staropramen Dark, Granat, Leffe, Hoegaarden, Corona, Frazinskaner și Miller Genuin Draft.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...