Thales a închiriat 5.300 mp de birouri în Orhideea Towers

Thales a închiriat 5.300 metri pătrați în complexul Orhideea Towers București. Compania de consultanță imobiliară JLL a reprezentat Thales în procesul de identificare a celor mai bune opțiuni de relocare și în negocierea contractului.

„Thales a ales să rămână cu același proprietar, iar după aproape 10 ani petrecuți în Riverplace, a ales să se mute în Orhideea Towers, deoarece oferă un mediu de lucru adaptat perfect noilor nevoi ale angajaților. Orhideea Towers, unul dintre cele mai noi proiecte de birouri din București, oferă o locație excelentă și este construit conform ultimelor tendințe și nevoi ale noii generații de angajați”, a declarat Maria Florea, head of Office Agency JLL Romania.

„Relocarea Thales in Orhideea Towers confirmă două trenduri de pe piața de birouri din București. Primul, angajatorii sunt din ce în ce mai atenți la nevoile noilor generații de angajați și sunt preocupați să le asigure cele mai bune condiții de lucru. Al doilea, clădirile din zona de Centru-Vest a Bucureștiului continuă să atragă cei mai importanți chiriași, oferind termeni contractuali favorabili și o infrastructură de transport mai bună”, a declarat Viorel Opaiț, director dedezvoltare JLL România.

Thales se va muta în Orhideea Towers luna viitoare din Riverplace (Riverview House). În prezent, în companie lucrează peste 300 de specialiști, iar planurile vizează dublarea acestei cifre în următorii cinci ani.

Orhideea Towers are osuprafață totală închiriabilă de 37.000 de metri pătrați și include douăturnuri în formă de H, legate printr-o punte.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...