All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

Thales a dublat suprafața de birouri închiriată în Orhideea Towers

Thales a mai închiriat 5.300 metri pătrați în complexul Orhideea Towers din zona de Centru-Vest a Bucureștiului, dublându-și astfel suprafața deținută în proiectul deținut de CA Immo.

Compania de consultanță imobiliară JLL a reprezentat Thales în procesul de identificare a celor mai bune opțiuni de extindere și în negocierea contractului.

- Publicitate -

„Thales devine astfel cel mai mare chiriaș al Orhideea Towers, cu aproape 11.000 metri pătrați de spații de birouri, respectiv 30% din suprafața clădirii. Aceasta este a doua etapă a parteneriatului nostru cu Thales, după ce în urmă cu aproape un an i-am reprezentat în tranzacția de relocare în 5.300 de metri pătrați în Orhideea Towers. Am reușit să identificăm pentru Thales o soluție flexibilă, care să le permită extinderea viitoare a operațiunilor în România”, a declarat Maria Florea, Key Client Director JLL Romania.

Stocul total de birouri din Centru Vest a ajuns la peste 416.600 mp in prezent, respectiv 14% din stocul total din cele 12 subpiețe din București, iar alți 57.000 mp urmează să fie finalizați până la finele anului viitor.

Thales s-a mutat în Orhideea Towers la finele anului trecut, din Riverplace (Riverview House), deținut tot de CA Immo. În prezent, în companie lucrează peste 550 de specialiști, iar planurile vizează atingerea cifrei de 1.000 specialiști în inginerie până în 2021.

Orhideea Towers este localizat în partea de centru-vest a Bucureștiului, în cel mai nou pol de birouri al orașului.

Proiectul are o suprafață totală închiriabilă de cca 36.500 de metri pătrați și include două turnuri în formă de “H”, legate printr-o punte vitrata, dispunând de suprafețe cuprinse între 1.200 mp și 2.600 mp pe nivel. Clădirea este certificată LEED Platinum.

- Publicitate -

S-AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

MONEY BUZZ! EXCLUSIV