TEZYO a deschis al 32-lea magazin al său în Plaza România

Otter Distribution a deschis un nou magazin TEZYO în Plaza România. La nivel național, TEZYO este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 32 de magazine multibrand în România și 4 magazine la nivel regional (în Viena, Praga și Brno), iar planurile de creștere ale brandului nu se opresc aici.

„Pe fondul acestei extinderi și al consolidării brandului TEZYO, actuala campanie de imagine ce se desfășoară sub sloganul REAL GLAM, completează în mod natural procesul de evoluție a brandului. Magazinul din Plaza Mall se află sub umbrela REAL GLAM atât din punct de vedere al designului, cât și al selecției de produse și branduri” explică Filip Schwartz, acţionar şi administrator al companiei Otter Distribution.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum: Epica, Le Colonel,  Otter, Geox,  Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Pepe Jeans.

„Pe lângă noul magazin din Plaza România, ținând cont de schimbările care vizează modalitatea de a face cumpărături, avem mereu la dispoziția clienților noștri varianta achiziționării online pe tezyo.ro. Ne dorim o abordare omnichannel, oferind cumpărătorilor o experiență integrată offline și online.” spune Cristi Movilă, Directorul Departamentului Online Otter Distribution.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...