Test: Transport în comun Militari Residence

ProprietariDirect a testat pentru voi transportul in comun, linia RATB 138, din Militari Residence pana la Plaza Romania.

Astfel, am vrut sa vedem cat de aglomerate sunt mijloacele de transport ce pleaca din complex, cat de des circula, dar si cat timp iti ia sa ajungi intr-un punct de interes major din zona.
Testul a fost efectuat la orele pranzului,  iar plecarea am avut-o de la statia Militari Residence.
Am asteptat destul de putin in statie, in jur de 7-10 minute, iar autobuzul s-a umplut inca de la statia capat de linie. Astfel, la plecarea din complex nu mai erau locuri libere pe scaune. Un mare minus este oprirea in Complexul Comercial Militari Shopping, autobuzul devenind aglomerat dupa ce inca 15-20 de persoane cu numeroase sacose cu cumparaturi au urcat de la aceasta statie.
Situatia a devenit si mai urata de la Piata Gorjului autobuzul ajungand la nivelul foarte aglomerat, numeroase persoane alegand aceasta ruta pentru a ajunge la Plaza Romania.
Se adauga la numarul mare de calatori si ambuteiajele clasice ale traficului pe Bd Iuliu Maniu – intersectiile de la Pacii (Autogra Militari) si Piata Gorjului.
Timpi de transport
Militari Residence-Plaza Romania = 31 minute
Plecare ora 12:05, sosire ora 12:36. Alte statii: Metrou Pacii (12:08), Piata Gorjului (12:27)
Alte informatii utile
Trebuie sa stiti ca primul autobuz pleaca din complex la ora 5:05 in zilele de lucru si weekend, iar ultimul la 22:30 in zilele de lucru si sambata si 22:40 duminica, traseul fiind Militari Residence – Piata Universitatii prin Bd. Iuliu Maniu, Str. Moinesti, Bd. Timisoara, Razoare, Eroilor, Cismigiu, Bd. Magheru.
Intervalul de succedere este mai mic dimineata, intre orele 6:00-7:30 fiind de 15 minute si creste apoi la 20 minute pentru a ajunge in jurul pranzului la 25-30 de minute.
- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...