Tesla este cea mai deținută acțiune de către investitori pe platforma eToro

Acțiunile chinezilor de la Nio se află pe primul loc în România, înaintea Tesla

Trending

În al doilea trimestru, Tesla și Nio sunt cele mai deținute două acțiuni la nivel global pe eToro, Tesla depășindu-și rivalul chinez pentru a ocupa primul loc în top.

Cu toate acestea, Nio se află pe primul loc în România, înaintea Tesla. Prețurile acțiunilor Tesla și Nio au scăzut cu 6.9% și, respectiv, 0.5% de la începutul anului, după 12 luni de creșteri constante și impresionante.

La nivel global, eToro a înregistrat o creștere de 4% a utilizatorilor care dețin acțiuni Tesla în acest trimestru față de trimestrul trecut, în timp ce numărul celor care dețin acțiuni Nio a scăzut cu 8%.

În topul acțiunilor deținute pe eToro se află și Apple, Amazon, GameStop, Palantir Technologies, Alibaba și BioNano Genomics.

UiPath a intrat rapid în top 10 al preferințelor românilor, ocupând locul trei în România, în timp ce Microsoft se află pe locul 11.

Bursa de criptomonede Coinbase Global, care s-a listat la Bursa din New York în aprilie, a fost singura companie nou intrată la nivel global în lista trimestrială a celor mai deținute acțiuni pe platforma eToro, debutând pe locul 8.

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești