Terase adaptate pentru sezonul rece – O oportunitate pentru antreprenorii din domeniul Horeca

Terasele adaptate pentru sezonul rece sunt un adevarat „deliciu” pentru clienti si o reala oportunitate pentru antreprenorii din domeniul Horeca.

O terasa inteligenta poate fi deschisa complet pentru a permite clientilor sa se bucure de aer proaspat, poate fi semideschisa, atunci cand se doreste delimitarea zonei pentru fumatori de cea pentru nefumatori sau inchisa.

Tentoexpress.ro iti pune la dispozitie o gama variata de sisteme pentru inchiderea teraselor, cu ajutorul carora poti obtine o terasa 3 in 1. Pergolele disponibile in oferta companiei au rolul de a transforma terasele in locuri elegante, moderne, sigure si foarte bine izolate.

Compania Tentoexpress reuseste de fiecare data sa transforme chiar si cele mai banale terase in locatii de poveste, prin intermediul pergolelor retractabile premium – https://tentoexpress.ro/pergole-retractabile/

Sisteme de acoperire si umbrire pentru terase, bazate pe cele mai noi tehnologii

Fie ca vrei sa aduci o imbunatatire terasei tale, fie ca iti doresti sa o construiesti de la zero, cu siguranta ambele variante te vor ajuta sa iti dezvolti business-ul. 

Desi pergolele pot parea destul de costisitoare, in realitate, reprezinta o investitie inteligenta, usor de amortizat intr-un timp scurt.

Unul dintre principalele avantaje ale terasei inchise este reprezentat de faptul ca aceasta poate fi folosita pe tot parcursul anului. In zilele friguroase de iarna vei avea nevoie doar de un sistem de incalzire si cateva paturi calduroase pentru clienti.

Compania Tentoexpress tine pasul cu evolutia tehnologiei si pune la dispozitia clientilor pergole ce pot fi actionate print telecomanda, simplus si rapid. Mai mult decat atat, pot fi prevazute cu sistem de iluminare LED care de asemeneam poate fi ajustat printr-o simpla apasare de buton.

O scurta descriere a companiei Tentoexpress

Tentoexpress, compania ce se ocupa cu fabricarea si montarea unei game variate de sisteme pentru acoperirea si umbrirea spatiilor exterioare a fost infiintata in anul 1974 in Salonic, Grecia. 40 de ani mai tarziu, in oferta Tentoexpress au fost adaugate si pergole-copertine, fabricate de la zero in cadrul companiei. Ulterior, acestea au devenit cunoscute si apreciate in toata Grecia si Europa, prin intermediul reprezentantilor Tentoexpress. In prezent, compania se bucura de notorietate datorita calitatii de exceptie a produselor fabricate si a celor mai competitive preturi de pe piata sistemelor de umbrire.

Datorita experientei vaste si a miilor de proiecte finalizate cu succes, compania Tentoexpress reuseste de fiecare data sa ofere clientilor solutii optime pentru acoperirea si umbrirea teraselor, reusind sa imbine perfect doua dintre cele mai importante aspecte: design-ul si utilitatea.

Nevoile clientului se afla in centrul activitatii desfasurate de Tentoexpress, astfel ca intreaga atentie este concentrata asupra calitatii – pergole premium si montaj profesional.

Pentru un plus de confort, poti opta pentru pergole retractabile automate, versatile, usor de integrat in orice design, ce pot fi actionate prin telecomanda.

Daca inca nu stii ce model de pergola este cel mai potrivit pentru terasa ta, specialistii din cadrul companiei Tentoexpress iti vor oferi consultanta de specialitate, astfel incat sistemul de acoperire ales de tine sa respecte doua dintre cele mai importante caracteristici: Functionalitate si design.

- publicitate -