Tensiunile geopolitice trimit criptomonedele în cădere liberă

Săptămâna trecută, tensiunile geopolitice au dus la prăbușirea criptomonedelor, împiedicând o redresare a prețurilor Bitcoin și Ethereum, printre altele.

Prețul Bitcoin a început săptămâna avansând spre nivelul de 44.000 dolari, dar s-a prăbușit joi pe fondul reluării tensiunilor dintre Ucraina și Rusia.

Prețul a scăzut de la un maxim de 44.510 dolari până la nivelului de 40.000 dolari, conform datelor eToro.

O a doua lovitură pentru prețurile criptoactivelor a avut loc în weekend, la aflarea veștii că a avut loc un hacking major de NFT.

Panica din partea traderilor NFT de pe rețelele de socializare a trimis prețul Bitcoin și mai jos, ajungând să se tranzacționeze în jurul valorii de 38.000 dolari.

La momentul scrierii acestui articol, moneda virtuală a mai recuperat puțin și se tranzacționează acum în jurul valorii de 38.200 dolari.

Ethereum a crescut, de asemenea, la peste 3.100 dolari la începutul săptămânii, înainte de a se scădea joi din cauza tensiunilor geopolitice.

Prețul a ajuns la un minim de 2.561 dolari pe eToro, înainte de a se redresa și de a se tranzacționa în jurul valorii de 2.700 dolari în această dimineață.

CITEȘTE ȘI: Bitcoin a rămas și în 2021 cea mai tranzacționată criptomonedă pe eToro

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...