Tenis Club București va fi reabilitat și modernizat

Sectorul 1 va avea o bază de tenis la standarde internaționale în care se vor putea forma și antrena viitorii campioni ai sportului alb. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, au semnat un protocol de colaborare pentru reamenajarea bazei sportive situată în Str. Știrbei Vodă nr. 133, cunoscută publicului larg sub numele de Tenis Club București.

Potrivit protocolului încheiat pe o perioadă de trei ani, Federația Română de Tenis va elabora proiectul de refacere și modernzare a bazei sportive, iar Primăria Sectorului 1 va asigura finanțarea investiției.

După finalizarea lucrărilor, baza sportivă va avea 12-13 terenuri de tenis, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani din școlile și grădinițele de pe raza Sectorului 1, care vor fi aleși în urma selecțiilor efectuate de Federație, vor beneficia de cursuri de inițiere gratuite, sub îndrumarea unui antrenor acreditat de către Federația Română de Tenis.

„Vă mulțumesc, în numele copiilor care vor folosi acest centru, pentru deschiderea și implicarea dumneavoastră. Sper ca acest proiect să fie un exemplu și pentru alții și să continuăm reamenajarea sau amenajarea altor centre importante din țară, deoarece tenisul românesc are o istorie în spate pe care trebuie să o respectăm”, a afirmat Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...