Ten Blocks

Complexul rezidențial Ten Blocks, este un proiect dezvoltat de ComNord în cartierul Militari, în imediata apropiere a Bd. Iuliu Maniu, zona Păcii.

 

Despre complex:

Complexul Rezidențial Ten Blocks Păcii este alcatuit din 8 blocuri, ce însunmează, conform site-ului dezvoltatorului, un total de 420 de apartamente de 2, 3 camere și 34 de garsoniere, cu suprafețe construite între 42,16 și 192,72 m2. Accesul se face pe bază de cartelă magnetică, iar complexul este supravegheat permanent. În cadrul complexului există numeroase spații verzi și spații de joacă pentru copii.

Cele mai apropiate unități de învățământ de stat sunt Școala nr.157 Ion Dumitriu din zona Iuliu Maniu – Apusului, Școala nr. 198 din str. Apusului și Grădinița nr. 195 (Str Iedului, zona Iuliu Maniu – Apusului)

 

Harta:

Acces:

Accesul se poate face simplu, din Bd. Iuliu Maniu sau din Bd. Preciziei.

 

Transport in comun:

Mijloacele de transport in comun sunt foarte aproape de Ten Blocks. Statia de metrou Pacii este la o distanta de 5 minute de mers pe jos, iar in imediata vecinatate a complexului gasiti statii RATB pentru mijloacele de transport in comun numerele 61, 62 (trolee), 137, 138, 178, 236 (autobuz).

 

Apartamente și prețuri:

Recent, constructorul a finalizat un nou bloc, al optulea. Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informații:

Galerie foto: https://www.tenblocks.ro/galerie-foto

Site oficial: https://www.tenblocks.ro/

Forumuri ale locatarilor: https://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=475570

 

Sursă foto articol: https://www.tenblocks.ro/galerie-foto

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...