Tema Energy a înregistrat afaceri de 8,75 milioane de euro anul trecut

Tema Energy a înregistrat o cifră de afaceri de 8,75 milioane euro anul trecut, mai mult cu 22% față de 2020. Și profitul companiei a fost mai mare cu 40%.

Tema Energy este un furnizor de servicii pentru clienții care doresc un centru de date integrat.

Compania are în prezent peste 100 de clienți, printre cele mai importante proiecte gestionate în 2021 numărându-se Cluster Power – Data Center Craiova.

Tema Energy vizează ca în următorii cinci-zece ani să-și mărească cifra de afaceri cu 10%-15% anual.

Avansul provine din creșterea puternică a pieței de centre de date din România, pe fondul creșterii pieței globale de centre de date și IT.

„Marcăm în acest an 20 de ani de activitate, în care ne-am dezvoltat prin setarea de obiective clare și realizabile, printr-o strategie de afaceri durabilă și parteneriate care ne-au stimulat să investim în cunoștințe tehnice, în identificarea celor mai performante soluții de dezvoltare a  centrelor de date și a elementelor complementare. Avem toate premisele să continuăm în această tendință de creștere susținută și vom face tot ce ține de noi să păstrăm ritmul și chiar să îl accelerăm”, spune Mihai Manole, Director General Tema Energy.

Compania, fondată de Mihai Manole în 2002, a lucrat cu peste 600 de clienți și a gestionat dezvoltarea a 100 de proiecte de centre de date.

Într-un termen de 2-3 ani are în plan extinderea la nivel regional prin construirea de centre de date și livrarea de Data Centere modulare în țările vecine României.

CITEȘTE ȘI: Compania de consultanță financiară Atout Capital intră pe piața locală

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...