Telekom, venituri de 69 milioane euro și cu 6,3% mai mulți clienți în primul trimestru

Baza de clienți ai operatorului și-a menținut tendința de creștere anuală pentru al șaselea trimestru consecutiv

Telekom Romania Mobile înregistra 4,06 milioane de clienți (abonați și utilizatori de cartele preplătite) la sfârșitul primului trimestru din 2023, cu 6,3% mai mult față de aceeași perioadă din 2022 (+240.000 utilizatori).

La sfârșitul primului trimestru din 2023, Telekom Romania Mobile avea 1,86 milioane de abonați (în creștere cu 6,2% față de anul precedent) și 2,21 milioane de utilizatori prepaid (în creștere cu 6,4% față de anul precedent).

La finalul primului trimestru din 2023, operatorul a înregistrat venituri totale de 69 milioane de euro, sub nivelul anului precedent cu aproximativ 2%.

Compania a lansat noi fluxuri digitale end-to-end pe website și în aplicația MyAccount, un nou sistem integrat de achiziție automată și simplificare a procesului digital de trecere de la serviciile preplătite, la cele de abonament.

În plus, acum, clienții pot activa plăți automate ale facturilor, să își reînnoiască digital abonamentul și pot intra în contact cu un chatbot AI pentru soluționarea problemelor.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Creștere cu 77% a numărului de instalări ale aplicației Telekom MyAccount

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...