Telekom Arena își redeschide porțile și anunță noi parteneri

Patinoarul Tiriac-Telekom Arena isi reia activitatea operationala dupa o pauza de circa o luna, aferenta reviziei tehnice anuale.

Incepand cu data curenta, sunt reluate cursurile de initiere in patinaj si hochei derulate de catre Fundatia Tiriac, antrenamentele echipelor de hochei juniori U6, U8 și U10 fondate si pregatite local cu sprijinul Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac si Simona Halep.

Accesul publicului larg in cadrul programului de agrement se va relua de asemenea, incepand cu saptamana curenta, potrivit urmatorului orar: sambata in intervalul 13:00  – 14:40 si duminica in intervalul 15:00 – 16:40.

Incepand cu luna septembrie, orarul programului pentru publicul larg se va modifica, urmand ca noile detalii sa fie comunicate prin intermediul media online dedicate Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.

Reluarea activitatii este marcata suplimentar de aderarea unor noi parteneri – Banca Transilvania, in calitate de sustinator al activitatii operationale si sportive derulate la patinoarul Tiriac – Telekom Arena si statia radio Itsy Bitsy FM, in calitate de partener media.

- publicitate -

trebuie să citești