TED’S Coffee, investiție de 44.000 euro într-o nouă locație

Lanțul de cafenele TED’S Coffee continuă investițiile și anunță deschiderea de noi locații, două în București și una care urmează să fie lansată în Arad, în contextul viitoarei redeschideri a tuturor localurilor HoReCa.

Cea mai nouă cafenea a fost deschisă în clădirea Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) din București, după o investiție de 44.000 de euro, iar următoarele două vor fi inaugurate peste aproximativ două luni, una în clădirea Ana Tower de lângă Romexpo, respectiv în Arad, în sistem de franciză.

Toate cele trei proiecte noi sunt investiții stabilite de echipa TED’S Coffee înainte de răspândirea virsului Covid-19.

După două luni în care restaurantele și cafenelele au fost închise, TED’S Coffee a început din 15 mai procesul de redeschidere a locațiilor, începând cu cele stradale, deschise în regim take away, prin respectarea regulilor impuse de autorități.

A doua etapă va fi cea a deschiderii locațiilor din clădirile de birouri, în funcție de repopularea acestora. În faza a treia, vor fi cele din mall-uri, unde este așteptată decizia autorităților.

TED’S Coffee are în prezent o reţea cu 33 cafenele la nivel naţional.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...