Techcelerator lansează Scale Match, matchathon regional dedicat startup-urilor

Techcelerator se extinde în Europa de Sud-Est prin lansarea Scale Match, primul matchathon regional.

Scale Match își propune să faciliteze accesul startup-urilor de tehnologie la parteneri strategici din regiune și la finanțare.

Programul vizează companiile care dezvoltă soluții în domeniul Fintech, eHealth, cele care integrează inteligența artificială și dezvoltatorii de soluții de tipul SaaS aflate în faza Market Ready.

Pentru a fi eligibile, startup-urile trebuie să aibă soluții scalabile la nivel internațional, un model de business sustenabil și o echipă ambițioasă.

Aplicațiile sunt deschise până pe 13 aprilie 2021, iar rezultatele vor fi anunțate pe 19 aprilie 2021.

Până la 40 startup-uri vor fi selectate pentru a intra în programul de matchmaking. Scale Match se va desfășura online, prin sesiuni unu la unu cu investitori și parteneri strategici.

Pentru acest program s-au alaturat peste 20 de investitori și parteneri corporate în căutare de oportunități de investiții și parteneriate.

Programul se adresează companiilor din 15 țări: România, Bulgaria, Slovenia, Georgia, Armenia, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Grecia, Moldova.

- publicitate -