Techcelerator a selectat 9 startup-uri pentru o nouă rundă de finanțare

 • Techcelerator a demarat cea de a patra rundă a programului de accelerare cu nouă startup-uri selectate dintr-un număr de 250 de aplicații inițiale, care vor beneficia de mentorat intensiv.
 • Programul se va desfășura online.

Startup-urile acestei runde vin cu proiecte din zone precum HealthTech, FinTech, juridic, electronică, RPA sau lead generation pentru companii.

 • Aggranda creează roboți software care automatizează procesele repetitive din companii. În acest fel, Aggranda ajută angajații să câștige mai mult timp pe care să îl dedice unor activități cu o valoare adăugată mai mare, iar pe companii să scaleze mai rapid.
 • AMSIMCEL dezvoltă o platformă Software-as-a-Service (SaaS) pentru accelerarea etapei de verificare fizică a circuitelor integrate. Produsul se adresează fabricanților de circuite integrate (B2B) cărora le asigură cea mai bună viteză și precizie a verificării în vederea scurtării ciclului de dezvoltare/producție.
 • Credia.store: o platformă digitală de brokeraj de credite de consum, disponibilă pentru magazine fizice și furnizorii de servicii, care ajută la creșterea vânzărilor acestora și oferă un canal adițional de vânzare pentru bănci și instituțiile financiare nebancare.
 • DATA AGAINST DATA conectează utilizatorii persoane fizice cu orice operator de date personale, împuternicind alegerile acestora prin tehnologie și crescând încrederea în industria de date prin transparență.
 • Lab7 dezvoltă SmartCover, o pernă inteligentă de scaun de birou ce monitorizează postura utilizatorului și oferă indicații pentru a adopta o poziție corectă.
 • OncoChain: platformă inovatoare bazată pe blockchain ce facilitează colectarea datelor utile în cercetare, medicina personalizată și asistența medicală centrată pe pacient în domeniul oncologic.
 • Soleadify: motor de căutare pentru companii, folosit de echipe de marketing și vânzări pentru a-și găsi clienții ideali.
 • Voxi Kids: prima platformă care face conexiunea între logopezi și copii printr-o aplicație care oferă exerciții speciale pentru îmbunătățirea ascultării și pronunției.
 • YeParking: o soluție prin care se distribuie, închiriază, monetizează și se folosește eficient infrastructura de parcări dintr-un oraș. Aceasta include parcări rezidențiale, comerciale sau private.

Finanțări de 1 milion de euro

Partenerul strategic al Techcelerator, GapMinder, a rezervat până la 1 milion de euro pentru investiții în cele 9 companii în schimbul unei cote din acțiuni.

Companiile selectate au ocazia de a accesa și fonduri din partea TechAngels. În baza parteneriatului dintre cele două entități, GapMinder va participa în orice rundă de investiții cuprinsă între 40.000 și 200.000 de euro realizată de membrii TechAngels cu o sumă similară.

GapMinder a atins o valoare de peste 40 de milioane de euro și a investit până acum în 35 de companii. Fondul de investiții cu capital de risc este cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, implementat de Fondul European de Investiții.

Runda a patra a Techcelerator va dura până în luna iunie 2020, va fi susținut atât în București, cât și în Cluj-Napoca, în format virtual până la depășirea perioadei critice generate de pandemie.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...