TechAngels au investit peste 6 milioane euro în 2019

TechAngels, grupul deschis de investitori privați implicați în susținerea start-up-urilor din domeniul tehnologiei, a participat în primele nouă luni ale anului la peste 60 de sesiuni de prezentare și pitch-uri.

Este de trei ori mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut și de cinci ori mai intens față de perioada 2013-2018.

În anul 2019, investițiile realizate de TechAngels, în grup sau individual, au fost de peste 6 milioane de euro, în creștere de aproape patru ori față de anul 2017.

Cifrele investițiilor realizate până în trimestrul trei al anului 2020 nu sunt consolidate încă, dar estimările indică un nivel cel puțin asemănător cu cel de anul trecut.

În ultimii trei ani, TechAngels a investit aproximativ 10 milioane de euro, vizând peste 95 de start-up-uri din domeniul tehnologiei.

TechAngels a întâlnit și sprijinit peste 200 de start-up-uri în 2020

Dintre acestea, aproximativ 50% au dezvoltat produse și servicii dedicate domeniului medical, inspirate de perioada dificilă pe care o traversăm.

Tendința alinierii dezvoltării start-up-urilor la preocupările generale ale pieței este, de altfel, documentată încă de la înființarea TechAngels.

- publicitate -