TechAngels a investit 4 milioane euro în 75 de startup-uri anul trecut

TechAngels a investit pe parcursul anului 2020 aproximativ 4 milioane euro în 75 de startup-uri. 60 dintre acestea sunt intrări noi în portofoliul asociației.

Restul de 15 au beneficiat de aportul investitorilor și în anul 2019.

În acest moment, portofoliul TechAngels include 175 de startup-uri din domenii diverse, toate fiind însă concentrate pe soluții bazate pe tehnologie.

Investițiile au fost făcute prin mai multe modalități: direct, individual, în calitate de angel investor, în grup, prin TechAngels sau prin intermediul unor platforme și fonduri partenere cum sunt SeedBlink sau GapMinder.

Cum au fost realizate investițiile

Sumele agregate conform sondajului intern TechAngels se ridică la aproximativ 4 milioane euro, reprezentând două treimi din valoarea investițiilor estimate în anul 2019.

40% din TechAngels au investit în 2020 tichete totale de peste 25.000 euro, conform sondajului intern, un segment de 18% nu au mai investit deloc, restul acoperind investiții de până în 25.000 euro.

La acestea s-au adaugat per total 1.100 de ore de consultanță, coaching și mentorship.

TechAngels are 75 de investori în acest moment, cu 56% mai mult față de finele anului trecut.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...