TechAngels a investit 2,4 milioane euro în primul trimestru al anului 2022

Media investițiilor realizate de membrii rețelei de investitori privați este de peste 20.000 euro

Investițiile realizate de membrii TechAngels s-au ridicat la 2,4 milioane de euro în primul trimestru al anului 2022, de trei ori mai mult față de perioada similară a anului trecut.

Grupul a întâlnit în cadrul pitch-urilor 37 de startup-uri din care 30% s-au prezentat pentru runde follow-on. Aproximativ 25% din echipele prezente la pitch-uri sunt în discuții privind finanțarea.

Aproape 55% dintre ideile prezentate în pitch-uri au fost dedicate în această perioadă digitalizării vieții curente- managementul sănătății, îngrijirii personale, al activitatilor sportive și de timp liber.

Alte 45% din idei sunt din domenii diverse- de la financiar, HR, servicii de teren, investiții, marketing, servicii de sănătate, la agricultură.

Din perspectiva soluțiilor tehnice, multe proiecte sunt platforme SaaS și integrează automatizări, module AI, Deep Learning, robotizare, low sau no code.

Printre proiectele deosebite ale primului trimestru, se poate remarca finanțarea organizată pentru dezvoltarea accelerată la nivel internațional a Tokinomo.

Runda pre-serie A, de 1,7 milioane de dolari în care TechAngels au fost în lead este utilizată pentru scalarea soluției de marketing la raft, cu sprijinul roboților, concepută de echipa Tokinomo.

Media investițiilor realizate de membrii TechAngel este de peste 20.000 euro, în condițiile în care un procent de aproximativ o treime a optat să nu investească în acest trimestru.

CITEȘTE ȘI: TechAngels au investit peste 6 milioane euro în 2019

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...