TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers. Investiție de 14 milioane euro

TC Capital, companie de investiții și dezvoltare de proprietăți coordonată de Ali Capa, a lansat proiectul de clădiri de birouri Hyperion Towers, în urma unui proces extins de renovare.

Complexul este fostul Twin Tower Barba Center, care a fost achiziționat de către omul de afaceri turc în 2017, ulterior fiind redenumit și intrând în faza de modernizare.

Investiția în lucrările de renovare se ridică la 14 milioane euro, iar proiectul include două clădiri cu o suprafață închiriabilă cumulată de 40.000 mp spații de birouri de clasă A.

Procesul de renovare are loc în două etape, termenul de finalizare al primei clădiri fiind la finalul anului în curs, în timp ce al doilea turn din ansamblul Hyperion Towers va fi complet modernizat în cel de al doilea semestru din 2020.

Potrivit reprezentanților TC Capital, proiectul va aduce inovații comerciale importante pe piața imobiliară locală, acestea urmând să fie anunțate până la sfârșitul lui 2019.

Cum va arăta proiectul Hyperion Towers

Cele două clădiri sunt construite pe structură de oțel și au fiecare câte 12 etaje, cu spații proiectate pentru a fi flexibile și ușor de împărțit. Astfel, Hyperion Towers dispune de 1.650 mp per nivel, construiți în jurul unei zone centrale, și oferă posibilitatea împărțirii în spații de birouri cuprinse între 200 și 1.650 mp, potrivite pentru afaceri de orice dimensiune.

Fiecare etaj are două terase poziționate în lateralele clădirilor, care vor funcționa ca spații comune și oferă o panoramă deosebită asupra orașului.

Fațada a fost remodelată și renovată, iar recepția a trecut printr-un proces de repoziționare și extindere, pentru a-și întâmpina vizitatorii cu un design modern și de impact, care face trecerea, din punct de vedere arhitectonic, spre etajele superioare.

De asemenea, la parterul Hyperion Towers vor fi situate cafenele, magazine și restaurante. Printre alte specificații importante care au fost adăugate sau recondiționate, se numără: sisteme VRV de înaltă calitate pentru încălzire, răcire și purificare a aerului, generatoare care acoperă 100% din nevoia de energie, șase ascensoare pentru pasageri și două pentru marfă per clădire, podele renovate, precum și ferestre de fațadă care pot fi deschise, ceea ce constituie o caracteristică rară pentru o clădire modernă de birouri.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...