TBI Bank, profit net de 8,2 milioane euro în prima jumătate a anului

Profitul net al TBI Bank s-a cifrat la 8,2 milioane euro, conform rezultatelor neauditate ale băncii pentru prima jumătate a anului 2020, cu 16% sub nivelul din ​​aceeași perioadă a anului trecut.

Mai mult, activele băncii au crescut cu 8% până la 504 milioane euro la sfârșitul lunii iunie.

În prima jumătate a anului 2020, TBI Bank a acordat credite noi în valoare de 150 milioane euro în țările în care operează, care au contribuit la creșterea portofoliului consolidat până la 359 milioane euro.

În același timp, depozitele TBI Bank au înregistrat un avans de 10% până la 312 milioane euro.

Câte credite a acordat TBI Bank în primele șase luni

Cu peste 500.000 de cereri de credit online și offline în România și Bulgaria și 160.000 de împrumuturi acordate în prima jumătate din 2020, TBI Bank se poziționează printre liderii pieței de creditare din Europa de Sud-Est.

În plus, prin platforma Merchant Solutions, care oferă finanțare convenabilă la punctele de vânzare, au fost acordate aproape 110.000 de împrumuturi în valoare totală de 62 milioane euro.

La începutul acestui an, TBI Bank a devenit prima bancă din sud-estul Europei care a lansat soluția de plăți în timp real SEPA Instant și a fost încă o dată desemnată cea mai profitabilă bancă din Bulgaria.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...