TBI Bank intră și pe piața din Grecia, a treia țară unde este prezentă

TBI Bank intră pe piața elenă după ce a obținut aprobare din partea Băncii Greciei, a treia piață principală de operațiuni a băncii, după România și Bulgaria.

În Greciai, banca va oferi întreaga gamă de produse „cumpără acum, plătește mai târziu” (BNPL) online, în magazine și omnicanal, într-o abordare transparentă. Ulterior, tot în 2022, vor fi lansate pe piață și alte tipuri de servicii pentru clienți, cum ar fi creditele de uz general și cardul inovator NEON.

Echipa TBI din Grecia va fi condusă de Costas Tovil, expert cu aproape 20 de ani de experiență în domeniile fintech și bancar din Grecia, România și Bulgaria. În prezent, TBI Bank oferă produse financiare clienților de retail și IMM-urilor din România și Bulgaria.

De asemenea, are activități fără prezență fizică, pe alte cinci piețe din Uniunea Europeană, anume Germania, Polonia, Lituania, Danemarca și Suedia.

TBI are o rețea extinsă de aproape 13.000 de comercianți parteneri online și offline și un portofoliu de 2 milioane de clienți.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...