All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 26 mai | 2020

TBI Bank, depozit în lei cu scadență de 15 luni și o dobândă de 4,4%

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...
  • TBI Bank lansează un nou produs de economisire, un depozit în lei cu scadență la 15 luni și dobândă de 4,4% pe an.
  • Produsul se adresează în principal celor care își doresc să economisească pe o perioadă cuprinsă între unul și doi ani, soluțiile disponibile în prezent pe piaţa de profil din România fiind limitate.

Direcţia strategică a băncii este de a oferi tuturor clienților săi un pachet complet de produse și servicii cu valoare adăugată. TBI Bank oferă dobânzi competitive pentru toate depozitele în lei și zero costuri la constituirea și administrarea depozitelor, precum și în situaţia retragerii în numerar a sumelor din depozit la scadență.

Pe lângă noul produs de economisire, TBI Bank a actualizat dobânzile oferite la toate depozitele în lei, cu scadențe care variază între 1 și 36 de luni, oferind între 1,6% și 4,4% pe an în funcție de perioada aleasă.

- Publicitate -

ULTIMELE

Bucureşti, cea mai dinamică piaţă logistică din regiune în ultimii 5 ani

Stocul spaţiilor industriale și logistice din București s-a dublat în intervalul 2015 – 2020, capitala României fiind cea mai dinamică piață din...