Taxi pentru companii prin platforma Clever Corporate

Clever Taxi anunță lansarea oficială a serviciului Clever Corporate, platformă de vouchere digitale pentru transportul angajaților.

Serviciul este unic pe piața autohtonă și vine în sprijinul companiilor, oferind control mai bun asupra cheltuielilor cu transportul, transparență și rapoarte de activitate detaliate. Acesta a fost testat în ultimul an cu un număr limitat de firme, iar acum este disponibil tuturor companiilor din București, Cluj-Napoca și Brașov.

Principalele beneficii ale platformei sunt flexibilitatea și accesul într-un mod facil la toți șoferii disponibili în aplicația Clever Taxi, indiferent de dispeceratul la care sunt alocați. Acest lucru presupune utilizarea unei singure aplicații pentru consolidarea costurilor operaționale și a rapoartelor de activitate.

Utilizatorii vor putea plăti direct în aplicație, fără să mai fie nevoie să folosească vouchere fizice cu sume fixe. Clever Corporate facilitează accesul la mii de șoferi de la peste 50 de companii din București, Cluj-Napoca și Brașov. Accesul angajaților în platformă se face prin mail sau număr de telefon, iar limitele de buget pot fi setate zilnic, lunar sau pe călătorie. Pentru a sărbători îmbunătățirile aduse serviciului, Clever Corporate oferă în luna octombrie un discount de până la 33% pentru toate cursele.

Platforma Clever Corporate asigură un sistem de administrare complex, oferind control complet asupra costurilor, dar și detalii despre activitatea fiecărui angajat. Compania poate seta limite de buget și poate opta pentru a primi o singură factură cumulată la final de lună, fapt ce contribuie la eficientizarea operațiunilor contabile. Serviciul generează rapoarte detaliate despre cursele efectuate și costuri.

Serviciul se adresează companiilor care oferă angajaților transport urban decontat prin servicii de taxi. Clever Corporate este util pentru afacerile unde programul de lucru se prelungește dincolo de ora 22:00, antreprenorii care călătoresc cu taxiul și vor să-și deconteze transportul sau companiile ai căror angajați se deplasează în interes de serviciu. Cursele angajaților trebuie să fie făcute doar prin intermediul aplicației Clever Taxi pentru a putea fi decontate de angajator.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...