Taxa de pașaport se poate plăti și la terminalele SelfPay

Taxa de pașaport poate fi plătită din luna septembrie prin intermediul celor peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, amplasate la nivel național, în urma unui parteneriat cu CEC Bank.

Pentru plata taxei de pașaport la Stațiile de Plată SelfPay nu se percep comisioane suplimentare, iar plățile sunt înregistrate în timp real.

Cuantumul taxei este de 258 lei de lei în cazul pașapoartelor electronice pentru adulți, respectiv 234 de lei în cazul pașapoartelor pentru copii sau 96 de lei în cazul pașapoartelor simple, temporare.

Stațiile de Plată SelfPay sunt disponibile în peste 1.000 de localități din țară, în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Stațiile de Plată SelfPay permit plăți în numerar și cu cardul. Taxa poate fi plătită în continuare și în cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...