Tati va deschide primul magazin din România în Veranda Mall

Tati, brandul francez de îmbrăcăminte și accesorii, va deschide prima unitate din România în Veranda Mall Obor.

„Tati oferă o gamă largă de produse, la preţuri competitive, şi ne bucurăm că va fi disponibil pe piaţa din România, prin inaugurarea locaţiei din Veranda. Am intrat în linie dreaptă cu proiectul şi ne pregătim de marea lansare din această toamnă. Majoritatea chiriaşilor au preluat deja spaţiile pe care le vor ocupa şi lucrează la amenajarea magazinelor”, a declarat, într-un comunicat remis redacţiei, Andrei Pogonaru, dezvoltator al Veranda. „Deschiderea primului magazin Tati în România în centrul comercial Veranda din Obor reprezintă o mişcare strategică a grupului nostru de a găsi platforma ideală pentru comercializarea produselor brandului francez”, a adăugat Marian Radu, reprezentant al grupului Peeraj.

Magazinul Tati va ocupa un spaţiu de 1.700 de metri pătraţi în mall-ul Veranda, incluzând atât haine, cât şi produse de înfrumuseţare şi pentru casă.

Printre chiriaşii centrului comercial se mai numără H&M, C&A, CCC, Deichman, Triumf, Lora Shoes, Zaza şi Le Cashmere Heritage.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...